Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Najaar start nieuwe training Taal voor het Leven' Acht vrijwilligers rondden de training af.
29aug 2018

Najaar start nieuwe training Taal voor het Leven

WOUDRICHEM: Net voor de - bijna voorbije - zomervakantie rondden acht vrijwilligers de training Taal voor het Leven af. Een mooi succes. In het najaar start een nieuwe training.

Bibliotheek CultuurPuntAltena ontwikkelde een programma om de basisvaardigheden op het gebied van taal, rekenen en digitalisering te verbeteren. Het programma wordt aangeboden aan inwoners van Altena die op dit gebied de nodige hulp kunnen gebruiken.

De sessies worden gegeven door vrijwilligers die de training Taal voor het Leven hebben voltooid.
Bij voldoende aanmeldingen start er in het najaar weer een nieuwe training, waarbij weer nieuwe vrijwilligers worden opgeleid om aan de hulpvraag van mensen uit Altena te kunnen voldoen. Wie meer wil weten over de training of over DigiTaalhuis Altena kan hiertoe contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Vacatures
Naast de trainingen Taal voor het Leven, heeft DigiTaalhuis Altena nog een aantal functies voor enthousiaste vrijwilligers uit Altena met een voorliefde voor taal en digitalisering. 'Ben je benieuwd hoe jij mensen uit jouw omgeving taalvaardiger kunt maken? Neem dan contact met ons op via digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl. Je mag ook bellen met Merel van de Keer op 06-18027927.'Deel dit bericht met je vrienden!