Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Monieks Uitvaartverzorging verder met waarnemer' Monique Broekhuizen blijft in haar hart verpleegster.
11jul 2018

Monieks Uitvaartverzorging verder met waarnemer

SLEEUWIJK - WOUDRICHEM: Monique Broekhuizen doet een stapje terug. Tenminste als het gaat om haar bedrijf Monieks Uitvaartverzoring. De onderneemster 'volgt haar hart' en schakelt tevens een tandje lager omwille van de rust en haar gezin. De huisrouwkamer in de vestiging van Woudrichem, die relatief weinig benut wordt, komt hierdoor te huur.

Monique zet na 6 jaar hard werken de rem erop en kiest voor een andere baan. Via Facebook laat zij weten: 'In al die jaren ben je altijd bereikbaar en op pad. Maar diep in mijn hart blijf ik verpleegkundige … Na de grote verandering thuis heb ik besloten mijn hart verder te volgen, wat een rust zal opleveren in mijn hoofd en gezin.'
Monieks Uitvaartverzorging wordt voorlopig waargenomen en zelf zal zij incidenteel nog een uitvaart doen. Inmiddels wacht haar een nieuwe uitdaging: 'Maandag (16 juli - red.) start ik met een nieuwe baan als coördinator palliatieve terminale zorg. Ik sta dan weer aan de andere kant van het leven.'

Te huur
De huisrouwkamer in Woudrichem wordt weinig gebruikt, niet omdat deze niet in trek zou zijn. 'Maar op dit moment kiest 95% van mijn families voor een thuisopbaring. Ik wil deze ruimte gaan verhuren aan mensen, twee tot drie personen, die voor maximaal een half jaar een woonruimte zoeken.'

www.monieksuitvaartverzorging.nl

(Foto Monieks Uitvaartverzorging Facebook)Deel dit bericht met je vrienden!