Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nomineren voor BizAwards Altena 2018 kan nog steeds!' Nomineren voor 'Ondernemer van het Jaar' of 'Starter van het Jaar'.
24jul 2018

Nomineren voor BizAwards Altena 2018 kan nog steeds!

ALTENA - Een bomvol fort, zes finalisten op het podium en een spetterende avond. Dat was het resultaat van de allereerste algemene ondernemersverkiezingen 2017 op Fort Altena. BizAwards Altena wordt ook dit jaar weer georganiseerd. De nominatieronde voor Ondernemer van het Jaar  2018 en de Starter van het Jaar 2018 is inmiddels gestart. Wie nomineert u?

Als er iets is dat mensen verbindt, dan is dat waardering. Dat is bij ondernemers niet ánders. Voor een regio op weg naar 2019 - één Altena - is verbinden zelfs cruciaal. Op basis van deze gedachte zet B2B-platform Ondernemend Altena ondernemers opnieuw in de spotlights op 22-11-2018 tijdens het event BizAwards Altena 2018.

Winnaars 2017
“De trend is gezet”, jubelde winnaar Joan Hanegraaf van Oerlemans Plastics vorig jaar na afloop. 'Het is echt heel professioneel aangepakt. De vragen van de jury, de pitches, de bedrijfsbezoeken, deze avond. Het is een heel mooi feestje voor iedereen.' Winnaar als Talent van het Jaar, Ralp Vermeulen (EQA Projects) wist toen: 'Wij dachten dat we niet zo bekend waren binnen Altena en waren verrast toen we hoorden dat we genomineerd waren. We voelen ons zeer vereerd.'

Nomineren
B2B-platform Ondernemend Altena roept ondernemers, hun medewerkers, collega's en/of zakenpartners op hun favoriet te nomineren voor de Award ‘Ondernemer van het Jaar’ óf  ‘Starter van het Jaar’. Er zijn dus twee ondernemers die op 22-11 a.s. in de prijzen vallen.
Op www.BizAwardsAltena.nl kunt u ondernemers nomineren (mannen of vrouwen) waarvan u vindt dat deze zich bijzonder onderscheiden: commercieel, duurzaam, maatschappelijk betrokken, goed werkgeverschap, opvallende marketing etc..
Ook starters die zich onderscheiden door hun verfrissende aanpak, enthousiaste plannen of een innovatief product zijn te nomineren.

Nomineren kan tot en met 31 augustus  a.s. Daarna buigt een deskundige jury zich over de lijst met namen en via verschillende rondes worden uiteindelijk twee winnaars bepaald die op 22-11 a.s. bekend worden. De Rivieren Notarissen zien ook dit jaar toe op het goede verloop.

Informatie & sponsoring
Wilt u weten over BizAwards Altena, waarom ondernemers mee zouden moeten doen en wie het event ondersteunen? Alle informatie vindt u op BizAwardsAltena.nl. Voor wie exposure wil rond dit prachtige regio-event, bestaan er diverse mogelijkheden! Of hebt u andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info @ OndernemendAltena.nl.

• BizAwards Altena 2018 | Door waardering ontstaat verbinding

(Foto onder: Genomineerden en winnaars van editie 2017 op het feestpodium in Fort Altena. - Foto's Lisette de Rade.)Deel dit bericht met je vrienden!