Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kunst Na Strijd sluit seizoen af met concert'
03jul 2018

Kunst Na Strijd sluit seizoen af met concert

WOUDRICHEM - Na een druk maar zeer geslaagd seizoen begint Muziekvereniging Kunst Na Strijd (KNS) uit Woerkum voldaan aan de zomervakantie. Om het publiek nog een keer te laten genieten van leuke, vrolijke en lichte muziek wordt dinsdagavond (10-7) een concert gegeven op ’t Rond in Woudrichem.

Het concert start om 19.00 uur met het Opleidingsorkest onder leiding van Olaf Baeke. Zij spelen enkele vlotte werkjes voor jeugdorkest. Daarna is het de beurt aan het Harmonieorkest. Er wacht bezoekers een gevarieerd programma van bekende muziek uit onder andere de jaren ’60, bekende Hollandse liedjes en nog veel meer.

De toegang is gratis, bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar ’t Rondeel.

Terugblik
KNS kijkt terug op een mooi seizoen, met natuurlijk als hoogtepunt het Vlinderkindproject in maart jl. Er werd een schitterend concert gegeven gecombineerd met een kunstveiling die een prachtig bedrag opleverde voor Stichting Vlinderkind. Een stichting die zich inzet voor de ondersteuning van kinderen met Epidermolysis Bullosa, een ongeneeslijke en soms zelfs dodelijke huidziekte.

Vooruitkijken
KNS kijkt ook alvast vooruit naar het komende seizoen, waarin weer mooie optredens op de rol staan. Zo is er bijvoorbeeld de deelname aan het Altena Streekfestival op 20 oktober en een optreden in de Martinuskerk in Woudrichem tijdens de kerstnachtdienst.Deel dit bericht met je vrienden!