Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Woerkumers rijden uitdagende 4D Challenge' ‘Het is een samenvoeging van wat wij leuk vinden.’
14jun 2018

Woerkumers rijden uitdagende 4D Challenge

WOUDRICHEM - Bas van Kollenburg en Loes Frings uit Woudrichem rijden volgende week de 4d Challenge, een uitdagend evenement van Land Rover Club Holland. Niet alleen zij, ook hun Land Rover Defender 90 is er (bijna) klaar voor. De derde editie wordt gehouden van 20 tot en met 23 juni aanstaande.

De 4D Challenge is een vierdaagse competitie voor teams van twee personen en hun Land Rover. Elke dag worden de deelnemer verrast met uitdagende opdrachten die hun doorzettingsvermogen en rijvaardigheid op de proef stellen.
Er deelnemers zullen gaan komen zaken voorbij als hardlopen, mountainbiken, en kanoën. Ook worden er met de Land Rover trials gereden en worden de teams onderworpen aan mentale testen. Na afloop is één team de winnaar.

Combinatie

De conditietrainingen en andere voorbereidingen zijn nagnoeg achter de rug. De laatste puntjes worden gezet. En dan kan het spreekwoordelijke gas erop. Bas reageert: ‘Het is een samenvoeging van wat wij leuk vinden. Land Rover-sport, tactiek en spel. Vroeger had je de Camel Trophy, toen kwam de G4 en dit is de Nederlandse versie.’

De wedstrijdactiviteiten van de 4D Challenge starten in Nederland op woensdag 20 juni. De finale vindt plaats in Duitsland op zaterdag 23 juni 2018.Deel dit bericht met je vrienden!