Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kyara loopt 3500 euro bij elkaar voor KWF'
11jun 2018

Kyara loopt 3500 euro bij elkaar voor KWF

WOUDRICHEM - Zaterdag  (9-6) nam Kyara Mikhout uit Woudrichem deel aan de Kippenloop in Katwijk aan Zee. Daar liep zij 25 kilometer voor KWF Kankerbestrijding. De jonge Woerkumse haalde een sponsorbedrag op van 3500 euro.

Afgelopen weken zamelde Kyara zoveel mogelijk sponsorgeld in voor het goede doel. Iedere avond ging ze met haar sponsorformulieren op pad. Ook bedachten haar klasgenoten een actie om geld te werven om Kyara en dus ook KWF te steunen. Dit jaar was er een sponsorloop rondom de school. Vader Robert Mikhout laat weten: ‘Kyara heeft, mede dankzij al haar sponsors, het fantastische bedrag van  3.500 euro opgehaald. Wij willen iedereen die haar gesponsord, gesteund of op wat voor manier dan ook geholpen heeft, hartelijk bedanken.’

Bijzondere editie

De 14e Kippenloop werd weer een bijzondere editie;  een dag vol emoties, ideale zonnige omstandigheden, een perfecte organisatie en heel veel geld voor het goede doel. De (voorlopige) opbrengst van de Kippen- en Kuikenloop 2018 is  160.500 euro  voor KWF en 140.500 euro voor KIKA. Een totaal bedrag dus van 301.000 euro. Deze opbrengst gaat naar twee wetenschappelijke onderzoeksprojecten.

Zie ook:
Kyara Mikhout loopt opnieuw de Kippenloop (vr, 20 apr 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!