Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bakker zoekt mobiele telefoons voor Burundi' Mobieltjes met WhatsApp en laptops zijn welkom. Voor Burundi.
06jun 2018

Bakker zoekt mobiele telefoons voor Burundi

REGIO / ALTENA: Mobiele telefoons met WhattsApp voor het goede doel. Dat is wat bakker Christiaan van de Vegt zoekt. Volgende week hoopt hij weer naar Afrika te gaan om daar zijn vrienden te helpen. 

De bakker laat weten: 'Ook deze keer ga ik helpen om een nieuw bakkerijproject op te starten in het binnenland van Burundi. En in het vluchtelingenkamp Mahama ga ik helpen om brood te kunnen maken. Dat zIjn twee prachtige uitdagingen.'

Slagroomschnitte
Graag zou Van de Vegt mobiele telefoons meenemen om uit te delen om goed contact te kunnen onderhouden met de projecten. 'Heb je een mobiele telefoon over. Lever hem in één van onze winkels in dan ontvang je een lekkere slagroomschnitte. Misschien heeft iemand nog een oude laptop over. Dat zou ook geweldig zijn!'

Mobieltjes kunnen gebracht worden in één van de winkels van Bakkerij Verba in Sleeuwijk, Rijswijk of Brakel.Deel dit bericht met je vrienden!