Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Meepraten over de leefomgeving in Altena' Meedenken en ideeën en oplossingen aandragen voor mogelijke knelpunten.
04jun 2018

Meepraten over de leefomgeving in Altena

ALTENA - Aalburg, Werkendam en Woudrichem stellen een Omgevingsvisie op voor de nieuwe gemeente Altena. Daarin komt te staan hoe we om willen gaan met de fysieke leefomgeving in Altena.

Dat is natuurlijk van belang voor alle inwoners, ondernemers en organisaties. Daarom vragen de drie gemeenten aan iedereen om mee te denken en ideeën en oplossingen voor eventuele knelpunten aan te dragen.

Zo werd op donderdag 24 mei in Fort Altena een Gebiedsconferentie gehouden waaraan ruim 120 enthousiaste en betrokken inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties hebben deelgenomen. Tijdens drie ronden van steeds tien  workshops zijn in interessante discussies vele  ideeën en oplossingen ingebracht rond uiteenlopende thema’s als toerisme, eigenheid van de dorpen, voorzieningen, energie of bereikbaarheid.

Volgende stap
Nu is het tijd voor de volgende stap: vanaf 5 juni kunen mensen meepraten en ideeën aandragen via internet. Kijk op www.altena.onzeomgevingsvisie.nl. Daasr staan peilingen en kan meegedaan worden , aan discussies en de nieuwtjes volgen. Met de resultaten wordt verder gewerkt aan de Omgevingsvisie.

Inwoners worden utigenodigd  om via deze weg uw bijdrage te leveren. Meedoen via www.altena.onzeomgevingsvisie.nl kan tot 10 juli 2018.Deel dit bericht met je vrienden!