Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem ' Paula Jorritsma lijsttrekker Progressief Altena' De Algemene Ledenvergadering koos Jorritsma (onder midden) tot vaandeldrager.
25mei 2018

Paula Jorritsma lijsttrekker Progressief Altena

WOUDRICHEM - De Woudrichemse wethouder Paula Jorritsma (50) is gekozen tot lijsttrekker van Progressief Altena. De Algemene Ledenvergadering van de partij koos haar gisteravond (24-5) tot vaandeldrager van de progressieven.

Jorritsma: “Onze partij heeft zich altijd het meest bekommerd om het samengaan van de gemeenten in het Land van Heusden en Altena. Ik zie het als een kroon op ons werk dat het nu zover gaat komen.”

Lijst
Christiaan Alderliesten (41) uit Hank, raadslid voor Progressief Altena in de gemeente Werkendam, staat op plaats twee. Nestor Kees de Waal (66) uit Wijk en Aalburg bezet plaats drie. Nieuwkomer bij de progressieven is Rieka Verbeek (32) uit Aalburg. Op plaats vijf staat Anne-Wil Maris (53), Ad van der Wiel, Wim Kant, Jan Koekkoek, de SP-er Bas van der Wiel, Lilly van den Ende en Ed den Besten uit Werkendam staan ook op de lijst.
De lijst bestaat in het totaal uit 40 namen. “Onze partij is namelijk actief in alle kernen. Daarom hebben we een flinke lijst, zodat de mensen uit alle dorpen iemand eruit kunnen pikken,” aldus oprichter Govert Lagrouw.

Lijstduwer
De zeer ervaren Joost Kant heeft zich beschikbaar gesteld als lijstduwer. Progressief Altena laat met deze lijst een mix zien van (jong) talent en ervaring. Een gevarieerde groep die gespreid is over de kernen van Altena.Deel dit bericht met je vrienden!