Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Aelse dag nieuwe opzet geslaagd' Ouderwets gezellig op de vernieuwdde Aelse dag.
21mei 2018

Aelse dag nieuwe opzet geslaagd

ANDEL / AEL: Het was ‘Ouderwets gezellig op de vernieuwde Aelse Dag’, zo laat het organiserende Andels Fanfare Corps (AFC) weten. ‘Geen stralende zon of strakblauwe lucht, maar wel weer een gezellige Aelse Dag.’ 

Van tien tot vijf uur namen in Andel een paar duizend bezoekers een kijkje op de waren- en rommelmarkt. Menigeen snuffelde in de verschillende kramen om iets moois op de kop te tikken of om bloemen of planten te kopen. Wie er op tijd bij was, scoorde ook nog aardbeien.

Voor de bezoekers was er een indrukwekkende demonstratie van politiehonden door Politiehondenvereniging Den Alm en een Breakdanceklas van de Stichting Trema. Voor de kinderen was er ook genoeg vermaak waaronder een springkussen en een treintje.

AFC noteert: “Onder een enorme parachute-tent boven het terras op het Romboutsplein verzorgden ‘s middags en ‘s avonds diverse koren en bands liveoptredens. Daarnaast was er ook de gelegenheid om te eten op de markt met broodjes worst en hamburger. Dit jaar was er ook fruit, smoothies, tosti’s en heerlijke saté. Het was weer ouderwets gezellig op het vernieuwde terras.”

Uitslag verloting

Uitslag van de trekking van de verloting van Andels Fanfare Corps:
De 1e prijs - een ballonvaart voor 2 personen - is gevallen op lotnummer 1448
De 2e prijs - een ballonvaart voor 1 persoon - is gevallen op lotnummer 1535
De 3e prijs - een ballonvaart voor 1 persoon - is gevallen op lotnummer 1906
De 4e prijs - een ballonvaart voor 1 persoon - is gevallen op lotnummer 0720

“De werkgroep Aelse Dag en de leden van Andels Fanfare Corps kijken terug op weer een mooie Aelse Dag en bedanken alle sponsors en vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.”

(tekst en foto AFC)Deel dit bericht met je vrienden!