Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Is uw bedrijf die naald in de online hooiberg? ' Waarschuwing: gevonden worden kán leiden tot omzetstijging!
07mei 2018

Is uw bedrijf die naald in de online hooiberg?

REGIO - Advertenties in een huis aan huis krant of regionaal dagblad hebben het meeste succes als de actie lokaal of regionaal gericht is. Kreten als "Inwoners uit Altena deze week GRATIS entree!" zorgen ervoor dat klanten in uw gebied zich aangesproken voelen. De regio is een sterk verbindende factor, advertenties die zich daarop richten zorgen voor een "wij-gevoel” en versterken de band met uw potentiële klanten.

Voor het online adverteren op Altena.Net, Aalburg.Net, Werkendam.Net en/of Woudrichem.Net geldt deze regel ook.

Interessant
Vandaag de dag zijn steeds meer bedrijven ijverig op zoek naar de beste online advertentieruimtes. Ondernemers realiseren zich steeds vaker dat de plek wáár hun advertentie staat, zeker zo belangrijk is als de uiting op zich. De meest interessante posities zijn vaak niet de plekken op grote algemene websites. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de kracht in van het adverteren op kleinere, specifieke webplekken die populair zijn bij hun doelgroep.

  • Wist u trouwens dat ook Google lokale sites interessant vindt …? De zoekmachinegigant werkt dapper mee aan uw ranking en dus aan uw online vindbaarheid! 

Aantrekkelijk
De zogenaamde verticals, websites gerelateerd aan één specifiek onderwerp, zijn aan de winnende hand als het gaat om de race naar de meest aantrekkelijke online advertentieruimte. MediaPlein Altena.Net is daarom uw communicatiepartner bij uitstek! Want weet: 'Content is king, but marketing is queen and runs the household'. (Gary Vaynerchuck)

Plaats dus uw uiting en/of content (SEO!) op het online marktplein voor Altena (en voor de rest van Nederland die interesse in onze regio heeft). 

MediaPlein Altena.Net: Lokaal betrokken. Regionaal sterk. 

Zie ook:
Meer bezoekers op uw website? Dat kan! (di, 27 mrt 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!