Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Stuiter speelt Ruben van Altena en zoekt bovendien mensen'
30apr 2018

De Stuiter speelt Ruben van Altena en zoekt bovendien mensen

WOUDRICHEM - Het land van Heusden en Altena wordt overgenomen voor een groots experiment dat 24 uur per dag live wordt uitgezonden. Iedereen weet ervan, alleen het subject van het onderzoek niet: Ruben van Altena. Een gewone, gemiddelde man met een mooie vrouw, leuk werk, fijne vrienden. Maar alles wordt voor hem bepaald, elke zin geregisseerd en zijn keuzes beperkt. Wat betekent dit voor hem en de acteurs om hem heen?

Het stuk Ruben van Altena is gebaseerd op de film The Truman Show, de geschiedenis van Altena en haar inwoners. De Stuiter speelt in de laatste twee weekenden van juni in de prachtige Historische Haven van Woudrichem. Kaartverkoop start op 7 mei via de website www.destuiter.nl.

Figuratie
De toneelgroep laat enthousiast weten: 'Lijkt het je leuk om te figureren bij onze voorstelling? Dat kan! We hopen dat je meerdere avonden beschikbaar bent, ook voordat de voorstellingen beginnen, om een keer mee te repeteren.' Interesse? Meld je vóór 1 juni aan via info@destuiter.nl.

Ook is de Stuiter voor het nieuwe seizoen op zoek naar een artistiek leider annex bestuurslid. Deze persoon ondersteunt de regisseur en het bestuur bij diverse taken. 'Wij zoeken iemand met een creatieve geest en sprankelende persoonlijkheid die de voortgang van het stuk in de gaten houdt en goed contact onderhoudt met regisseur en spelers. Op onze website kun je hiervoor meer informatie vinden.'
Bij interesse kun je vóór 31 mei een korte motivatie en informatie over jezelf sturen naar het bestuur van De Stuiter via het mailadres info@destuiter.nl. Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Richard Koekkoek: richard@destuiter.nl.Deel dit bericht met je vrienden!