Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schouten familiebedrijf uit Giessen  bestaat 125 jaar' In 1893 startte het familiebedrijf als bakkerij in de Burgstraat in Giessen.
12apr 2018

Schouten familiebedrijf uit Giessen bestaat 125 jaar

GIESSEN - Dit jaar bestaat het Schouten familiebedrijf uit Giessen 125 jaar. In 1893 is het familiebedrijf gestart als bakkerij in de Burgstraat in Giessen. Daarna is de familie jarenlang actief geweest in de handel van (plantaardige) grondstoffen en veevoeders.

Op dit moment zijn er vier takken van het Schouten familiebedrijf werkzaam aan de Burgstraat in Giessen: 

Schouten Advies als ervaren specialist in kwaliteitszorgsystemen. Zij adviseren en begeleiden bedrijven actief in de levensmiddelen- en diervoedersector.
Schouten Certification, een onafhankelijke certificatie instelling, die bedrijven in de keten van levensmiddelen, diervoeders en co-substraten ondersteunt met objectieve en deskundige audits en inspecties.
Nutrilab is een gespecialiseerd laboratorium, een partner in voedselveiligheid voor bedrijven en organisaties actief in de verwerking, productie en controle van voedingsingrediënten en -producten.
In 1990 startte Schouten Europe met de ontwikkeling, productie en verkoop van vegetarische producten op basis van plantaardig eiwit. Zij leveren deze producten naar retail, foodservice en industrie in meer dan 40 landen.

De afgelopen maanden is er flink verbouwd aan het pand aan de Burgstraat. Zo is de entree vernieuwd en is er een nieuw R&D Centre ontwikkeld voor Schouten Europe.

Heropening
Op donderdag 28 juni zal er een heropening en feestelijke jubileummiddag worden georganiseerd voor zakelijke relaties. Op zaterdag 30 juni zal er een open dag worden gehouden voor werknemers, familieleden, buurtbewoners en overige relaties.Deel dit bericht met je vrienden!