Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Festivalweekend zoekt (nog steeds) verkeersregelaars' Het certificaat is te halen en er is een vergoeding beschikbaar.
11apr 2018

Festivalweekend zoekt (nog steeds) verkeersregelaars

WOUDRICHEM - Het Festival Weekend in Woudrichem trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Dat brengt een grote toestroom van verkeer met zich mee. Om dit in goede banen te leiden is de organisatie op zoek naar verkeersregelaars: ‘Indien u nog niet in het bezit bent van een certificaat bieden wij u de mogelijkheid deze kosteloos te behalen.’

Het belangrijkste in de taken is het begeleiden van de verkeersstroom en daarnaast het gastvrouw/gastheer zijn. ‘Vooraf informeren wij u natuurlijk. Uiteraard ontvangt u een vergoeding voor uw inzet.’ Aldus het Festivalcomité.

Beschikbaar

Lijkt het u leuk om de evenementen in Woudrichem te ondersteunen en bent u beschikbaar op donderdag 10 mei van 12:00 tot 18:00 en/of zaterdag 12 mei van 09:00 tot 17:00 dan ziet men de aanmeldingen graag tegemoet. ‘Graag ontvangen wij uw gegevens via het contactformulier op www.festivalweekendwoudrichem.nl of via de mail op info@festivalweekendwoudrichem.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.’Deel dit bericht met je vrienden!