Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tweede editie D'n Aelse Dorpsquiz groot succes' Niet alle antwoorden op de 100 vragen waren te vinden via Google.
09apr 2018

Tweede editie D'n Aelse Dorpsquiz groot succes

ANDEL - Oranjevereniging Juliana heeft er een geslaagde avond op zitten. De tweede Aelse Dorpsquiz was een doorslaand succes. Zaterdagavond (7-4) fietsten talloze mensen met een quizformulier in de hand door het dorp op zoek naar het juiste antwoord. Maar ook 'mensen met een pokerface die kaarten aan het ruilen waren en wat te denken van de vele versierde tuinen en huizen?', aldus de lokale oranjevereniging. De organisatie gaat nu aan de slag om de 2700 antwoorden te controleren. Een pittig karwei. Op 28 april is de bekendmaking van de winnaar.

Nieuw was dit jaar een spannende 'geheime' opdracht in de vorm van een schietinstructie bij Schietvereniging De Rommert als onderdeel van 100 vragen. De dorpsquizorganisatie was er ook dit keer in geslaagd om de vragen zó te formuleren dat Google niet altijd uitkomst bood en er door de deelnemers andere initiatieven ondernomen moeten worden om het juiste antwoord te bemachtigen.
Zo moesten naambordjes, muurankers of andere aanwijzingen in het dorp zelf gevonden worden. 'Ondanks alle stress zijn wij ervan overtuigd dat iedereen samen met buren, vrienden, kennissen en familie toch een heel gezellige avond heeft gehad. Als het aan ons ligt, wordt D'n Aelse dorpsquiz een jaarlijks terugkerende evenement en gezien het enthousiasme bij de vele deelnemers moet dit geen probleem zijn.'

Welkom
Oranjevereniging Juliana sluit af: 'Voor deze feestavond bent u met uw team uiteraard van harte welkom en zullen wij aan de hand van foto's, filmpjes en antwoorden de quiz avond met u evalueren waarna later op de avond de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om daarna tot in de late uurtjes een feestje te bouwen en de feestweek af te sluiten.'

(Foto Oranjevereniging Juliana Facebook)Deel dit bericht met je vrienden!