Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kunstveiling voor Stichting Vlinderkind' Ook werken van schoolkinderen zijn te vinden op de gevarieerde expositie.
10mrt

Kunstveiling voor Stichting Vlinderkind

WOUDRICHEM - Dinsdag (6-3) was het in MFC de Werf in Woudrichem een komen en gaan van lokale kunstenaars. Zij brachten kunstwerken van eigen hand voor de expositie van projectgroep Kunst voor Vlinderkind, onderdeel van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd.

De expositie toont een grote diversiteit aan kunstwerken, van impressionistisch, tot realistisch en abstract. De expositie bevat naast schilderwerken ook beeldende kunst en fotografie. Behalve werken van gerenommeerde kunstenaars exposeren ook de kinderen van basisscholen Eben Haëzer en ‘t Ravelijn.

Veiling

Alle kunstwerken zijn beschikbaar gesteld voor de veiling ten bate van Stichting Vlinderkind, een stichting die zich inzet voor kinderen met de ziekte Epidermolysis Bullosa, een ongeneeslijke huidaandoening.

De veiling is op zaterdag 24 maart, vanaf 19.00 uur in ’t Rondeel in Woudrichem. Het veilen wordt afgewisseld met de uitvoering van enkele muziekwerken door Muziekvereniging Kunst Na Strijd.Deel dit bericht met je vrienden!