Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Patricia uit Dordrecht zoekt Petra uit Giessen. UPDATE' Wie helpt Patrica aan het adres van Petra?
10mrt

Patricia uit Dordrecht zoekt Petra uit Giessen. UPDATE

DORDRECHT / GIESSEN: Patricia Klaassen uit Dordrecht is op zoek naar haar oude vriendin Petra. Als voormalige vriendin vindt ze het leuk om elkaar na 38 jaar weer eens te treffen.

Petra is 47 jaar en woont in Giessen, de naam van haar moeder is Ans Mans(e), ook zij woont kennelijk in Giessen. Aldus de beschikbare informatie.

Vraag

De vraag is: wie kent de bewuste Petra en weet waar ze woont? Wie heeft er een adres of telefoonnummer van Petra? Eventueel een Facebook-pagina. Patricia is er allemaal blij mee.

Wie informatie heeft en wil reageren, stuurt de redactie van Mediaplein Altena.Net een berichtje. De redactie zorgt dan weer dat die info bij Patricia Klaassen terechtkomt. Ook valt er te reageren onder het bericht op Facebook.

Namens Patricia alvast hartelijk dank.

UPDATE

De twee gewezen vriendinnen hebben elkaar weer gevonden, dankzij Facebook en de hulp van mensen uit de regio. Er is contact gelegd. Iedereen dank voor het reageren.Deel dit bericht met je vrienden!