Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Tweede editie Altena Rond' Altena Rond: inschrijven kan van 5 maart tot en met 22 september.
06mrt

Tweede editie Altena Rond

WERKENDAM - REGIO: Er volgt een twee editie van Altena Rond en wel op 6 oktober 2018. Maandag 5 maart startte de inschrijving.

De commissie is weer bij elkaar geweest en heeft besloten om een vervolg te geven aan de eerste editie van Altena Rond. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober 2018: 'Reserveer deze datum alvast in uw agenda om er zeker van te zijn dat u weer kunt meedoen. Vanaf 5 maart kunt u zich inschrijven voor Altena Rond via www.altenarond.nl

Voor u zich gaat inschrijven en weer gaat meehelpen om een mooi bedrag bij elkaar te brengen, is het goed om eerst even de nieuwe uitgangspunten voor het evenement door te nemen. Er zijn namelijk een paar zaken aangepast. Hieronder de wijzigingen:

  • Dit jaar is weer een mooie route uitgestippeld van ruim 18 kilometer.
  • Een alternatieve route zal ook worden uitgezet deze zal tussen de 10 en 12 kilometer zijn voor mensen die 18 kilomter te ver vinden.
  • Start van de korte route is anderhalf uur na de start van de ‘lange’ route.
  • Inschrijfgeld is 15 euro per persoon inclusief twee consumptiebonnen voor koffie, thee of fris op Fort Altena. Ook kunnen hiermee consumpties gehaald worden op de route.

Vol =vol 
Vorig jaar gingen de inschrijvingen erg snel en was de tocht uitverkocht. Inschrijven kan van 5 maart t/m 22 september 2018. Er worden maximaal 600 deelnemers toegelaten. 'Vorig jaar hebben we mensen moeten teleurstellen, dus zorg er voor dat u op tijd inschrijft. Vol = Vol!'

'Ons doel is natuurlijk om de geweldige prestatie van vorig jaar te evenaren. Pink Ribbon zal de deelnemers suggesties aanleveren om zich te laten sponsoren. We hopen dat we ook dit jaar, met uw steun, van dit evenement weer een succes kunnen maken.'

Over Pink Ribbon
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.

altenarond@hotmail.comDeel dit bericht met je vrienden!