Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'YrroS! speelt ‘Familie’ van Maria Goos' YrroS! kiest deze keer voor ‘t Wapen van Emmickhoven.
12feb

YrroS! speelt ‘Familie’ van Maria Goos

ALMKERK - In maart speelt Theatergroep YrroS! hun nieuwe jaarproductie in Almkerk: ‘Familie’ naar een script van Maria Goos.

Met Altena als thuisbasis kiest YrroS! deze keer voor ‘t Wapen van Emmickhoven in Almkerk als speellocatie, waar de bezoekers kunnen kijken naar de wel heel bijzondere familietaferelen in een Zwitsers chalet.

Knoop
In 'Familie' herken je dat bekende mechanisme dat de meeste leden van een gezin vol goede moed aan een gezamenlijke vakantie beginnen, maar zodra ze dan weer samen zijn blijken andere dingen veel zwaarder te wegen.
Oud zeer, verborgen geheimen en een flinke dosis onvermogen leiden in 'Familie' in eerste instantie tot komische scenes. In de loop van het stuk komt alles zo dichtbij dat je als toeschouwer snapt dat je eerst lachte vanwege de herkenbaarheid, maar dat je later om dezelfde reden een knoop in je buik voelde.

Goos
Maria Goos is een Nederlandse schrijfster die vooral bekendheid verwierf als scenario-schrijfster van televisieseries, toneelstukken en films. Ze schreef onder meer La Famiglia, De Hulp, Volgens Jacqueline, Leef!, Cloaca, Familie, Pleidooi en Oud Geld.

Informatie
Spelers: Lida Hagenaars, Jos Huibers, Tom Manussen, Julia Rubingh, Eric Schopman, Jacky van der Vleuten.
Regie: Geert Niland die na ‘EX’ in 2017 ook dit jaar weer tekent voor de regie van TG YrroS!
Speeldata: 17, 18, 23, 24 & 25 maart 2018 (vrijdag- & zaterdagavonden, zondagmiddagen)
Kaartverkoop & meer info:  www.yrrostheater.comDeel dit bericht met je vrienden!