Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerste gasloze, energieneutrale huurwoningen opgeleverd' Samen met de wethouder en bewoners werd de oplevering gevierd.
09feb

Eerste gasloze, energieneutrale huurwoningen opgeleverd

WOUDRICHEM - Een mijlpaal in de duurzame ambitie van woningcorporatie Woonlinie; de oplevering van tien gasloze en energieneutrale WATT-woningen, in de Burgemeester Rijswijkstraat in Woudrichem. Een eerste, dusdanig nieuwbouwproject in het Land van Heusden en Altena. Bij een succesvolle proef, en dat moet het woongedrag van bewoners en de monitoring van de energieprestaties van de installaties de komende periode uit gaan wijzen, volgen meer WATT-nieuwbouwprojecten van Woonlinie.

Samen met huurders en wethouder Izak Koedoot van de gemeente Woudrichem werd op dinsdag 6 februari 2018 in één van de woningen de oplevering gevierd. De bewoners kregen 8 februari de sleutel van hun nieuwe huis.

Verbruik

Het zogenaamde ‘woongedrag’ van bewoners is van grote invloed op het energieverbruik. Woonlinie monitort daarom alle installaties in de woning, het gebruik daarvan en deelt deze resultaten met de bewoners. Bewoners hebben toegang tot een app of online portaal waar zij hun verbruik kunnen inzien. Met die informatie kan nog beter gebruik gemaakt worden van de technische mogelijkheden van de woning, om energie en geld te besparen.Deel dit bericht met je vrienden!