vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Open Coffee Altena blijft podium voor zinvolle B2B-ontmoetingen

30 januari 2018 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op 8 februari 2018 organiseert B2B-platform Ondernemend Altena een nieuwe netwerkmeeting. Dit keer is Open Coffee Altena te gast bij Rabobank Altena in Almkerk. Het nieuwe jaar is dan weliswaar alweer een aantal weken onderweg, voor ondernemers uit de wijde regio is de B2B-ontmoeting met Coffee als brandstof een prima gelegenheid andere netwerkers dit jaar voor het eerst te treffen. 

Want dat is waar Open Coffee Altena over gaat: ontmoeten, verbindingen leggen, matches maken. Om vervolgens te kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Alles onder het motto: "Geven is het nieuwe zakendoen."
Het credo dat ook door gastheer Rabobank Altena breeduit wordt gedragen. Open Coffee Altena was eerder te gast bij 'de bank dichtbij'. Bob van der Knaap (adviseur Ondernemersdesk Rabobank Altena): 'Klopt. Kwalitatieve matches ontstaan door ontmoetingen. Die contacten kunnen uitgroeien tot waardevolle, zakelijke relaties. Die processen stimuleren wij graag. Nu door samen met Ondernemend Altena opnieuw een Open Coffee-sessie te organiseren. Zo versterken wij elkaar ook weer.'

Spot & Pitch
Tijdens Open Coffee Altena 32.0 zal, naast de Gele Coffee Spot, ook de Rode Coffee Stip weer een plek krijgen. 'De Stip' is het podium voor ondernemers om gedurende 90 seconden hun product of dienst te pitchen. Een countdown timer tikt ook dit keer onverbiddelijk de seconden weg.
Op de Coffee Stip in Almkerk staan Caroline Fehring (Miss VA uit Sleeuwijk) en Koen Lemmens namens de gemeente Werkendam.

De feiten
Alles op een rijtje: Open Coffee Altena 32.0 wordt georganiseerd door B2B-platform Ondernemend Altena samen met gastheer Rabobank Altena. Datum is 08-02-2018. Tijd van 09.30-11:00 uur. Aanmelden - niet verplicht wel wenselijk - kan via www.OndernemendAltena.nl.

Uw aanmelding wordt genoteerd op de deelnemerslijst op OndernemendAltena.nl. Veel ondernemers bekijken graag van tevoren wie zij willen ontMoeten. Een overzicht van Coffee-drinkers is daarbij handig.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.