Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'SBS besluiteloos. Toekomst Dokter Tinus onzeker' Figureert 't Hoekse nog wel in de serie als dorpscafé? Het blijft spannend.
23jan 2018

SBS besluiteloos. Toekomst Dokter Tinus onzeker

WOUDRICHEM - WOURKEM: De toekomst - en daarmee de komst naar Woudrichem - van Dokter Tinus is onzeker nu SBS6 nog geen besluit genomen heeft. Nog steeds is er geen ja of nee rond een nieuw, zevende seizoen. Thom Hoffman is not amused over de gang van zaken. Sterker nog hij ergert zich behoorlijk volgens berichten in de media. Hoffman wil het verhaal het liefst 'netjes afmaken' omwille van de kijkers en de fans.

Het uitblijven van duidelijkheid schoot acteur Thom Hoffman (alias Dokter Tinus) behoorlijk in het verkeerde keelgat. Hij is niet blij met het dralen van de zender. Dat viel te horen in het WNL-programma ‘t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Daar liet hij weten: “De serie wordt van jong tot oud heel enthousiast bekeken. Het pikante eraan is nu dat we eigenlijk op dit moment niet weten wat er met de serie gaat gebeuren. Men wikt en weegt. Ik vind het eigenlijk naar de kijkers toe heel belangrijk dat wij door kunnen gaan en dat wij het verhaal in elk geval heel mooi kunnen afronden. Waar dat gaat gebeuren? Ik hoop gewoon bij SBS, waar we thuishoren.”

Overstag
De Mediacourant schrijft dat de acteur hoopt dat SBS uiteindelijk toch het juiste besluit zal nemen: doorgaan. Hoffman gaat daar stiekem wel van uit. “Ik heb nog altijd de stille hoop dat het gaat gebeuren. Er zal de komende weken misschien meer duidelijkheid over komen. Ik zal in elk geval blijven knokken dat Tinus' verhaal keurig netjes wordt doorverteld en verder verteld voor de 1,5 miljoen kijkers per keer.”

(Foto Woudrichem.Net - Opnamen vanuit Café 't Hoekske aan de Kerkstraat)

Zie ook:
Nieuw seizoen voor Dokter Tinus in 2018? (vr, 19 jan 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!