donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

ChristenUnie Altena uit de startblokken

15 januari 2018 (door WoudrichemNet)

WAARDHUIZEN / ALTENA: Afgelopen donderdag 11 januari jl. spraken de leden van de ChristenUnie kiesverenigingen Aalburg, Werkendam en Woudrichem zich unaniem uitn voor de oprichting van nieuwe ChristenUnie afdeling Altena.

Aansluitend werd het ook een nieuw afdelingsbestuur gekozen dat onder leiding van oud-raadslid Machiel Verdoorn (1994-2014) verder gaat met de werkzaamheden richting de verkiezingen van 21 november.

Verdoorn laat weten dat de ChristenUnie vol vertrouwen de verkiezingen ingaat: “Op dit moment wordt hard gewerkt aan het vormen van de kieslijst, de selectiecommissie zal de komende weken nog een aantal gespreken voeren met diverse gegadigden”. Op de ledenvergadering van 15 maart aanstaande zal de ChristenUnie haar lijsttrekker en de top van de kieslijst presenteren.'

Ledenaantal
Tijdens de afgelopen ledenvergadering werd ook vermeld dat het aantal leden van de lokale ChristenUnie het afgelopen jaar is toegenomen. ChristenUnie Altena telt nu ruim 200 leden. “We zijn blij om te zien dat steeds meer mensen lid worden van de ChristenUnie en het belang wat zij hechten aan uitgesproken christelijke politiek daarmee onderstrepen” aldus Verdoorn.

Lees meer over:

Christenunie politiek fusie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.