Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem '125-jarige AFC onthult jubileumlogo feestelijk' Burgemeester Noordergraaf en wethouder Jorritsma tijdens de onthulling.
09jan

125-jarige AFC onthult jubileumlogo feestelijk

ANDEL - Het nieuwjaarsconcert van Andels Fanfare Corps bleek dit jaarniet zomaar een feestje te zijn. Het werd een bijzonder muzikale ontmoeting vanwege het 125-jarig jubileum van de vereniging, de elf jubilerende leden, de uitslag van de barcompetitie én de onthulling van het jubileumlogo. Burgemeester Noordergraaf en wethouder Jorritsma pleegden de onthulling in 't Buitenhoff met plezier.

De jubilerende leden zijn

  • 25 jaar: Wietske van den Heuvel, Christel Hoevenaren, Truus van der Mooren, Gijsbert van Rijswijk, Anton van Rijswijk en Heidi Stassen. 
  • 50 jaar: Peter van Herwijnen
  • En zelfs 60 jaar: Wim Hoesen, Bas van Andel, Arie Schouten en Piet de Cloe.

De vereniging laat verder weten: 'Dit jaar bestaat het AFC dus 125 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Er zijn veel activiteiten gepland voor dit jaar, naast de jubileumreceptie en het jubileumconcert gaan we ook op concertreis naar Luxemburg en Trier. Ook zullen we dit najaar het jaarlijkse Altena streekfestival organiseren. Over alle activiteiten zullen wij u later nog op de hoogte brengen.

Nieuwjaarsconcert
Maar eerst nog het nieuwjaarsconcert samen met Brassband Oefening & Uitspanning op zaterdag 13 januari. Het muzikale feest start om 20.00 uur in het Willem van Oranje College (Perzikstraat 7, Wijk en Aalburg). Iedereen is welkom.

(Foto AFC)Deel dit bericht met je vrienden!