zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Bouman en Korthout gaan samen voor kwaliteit in coaching

21 december 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Levenscoach Jos Korthout verhuist zijn praktijk naar de voormalige marechausseekazerne in Woudrichem. De directe reden is dat Stichting De Vleet per 1 januari 2018 opgaat in Trema. Het thuishonk van de Vleet, gebouw De Veste, wordt hierdoor afgestoten en dus moeten de gebruikers op zoek naar andere onderkomens. Korthout nam inmiddels zijn intrek bij collega-coach Annelies Bouman aan de Rijkswal.

Korthout zocht voor zijn Praktijk voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) een nieuwe gespreksruimte. Het toeval bracht hem in april samen met Annelies Bouman uit Woudrichem van Annelies Bouman Coaching & Meer (Abc & m). Zij troffen elkaar tijdens een training. 

Feestelijke uitreiking
Bouman en Korthout raakten in gesprek, onderzochten elkaars intenties, houding, stijl en specialismen en merkten dat ze elkaar inspireerden en aanvulden. Dat bood mogelijkheden voor een verdere samenwerking.
Bouman meldde zich vervolgens aan bij Zorgcollectief Altena, waar Korthout al jaren deel van uitmaakt. Dat alles resulteerde in een feestelijke uitreiking op 17-12 van de sleutel van zijn nieuwe gespreksruimte door Bouman. Vanaf nu kunnen de cliënten van Jos Korthout voor begeleiding of advies terecht op het nieuwe adres Rijkswal 3. 

Rijkswalvis
Korthout schroeft daar ook zijn naam-bordje ‘De Rijkswalvis’ op de gevel. Die komt dan naast de uiting van Annelies Bouman. Beide praktijken zijn gevestigd op Rijkswal 3 in de vesting Woudrichem, een adres dat oudere inwoners kennen als politiebureau, maar sinds 1918 al in gebruik was bij de Koninklijke Marechaussee.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.