donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Winter Wonder Woudrichem sfeervol geslaagd

12 december 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - VESTING - Zaterdag 9 december bruiste ook de Vesting van Woudrichem. Na maanden van voorbereiding kon het Woerkums winterfeestje los: de derde editie van Winter Wonder Woudrichem.

Hoewel Koning Winter de Vesting met rust liet, zetten winterse sferen niettemin toch de toon: Verlichte straten, kerstbomen, knapperende haardvuren, muziek en sfeervol ingerichte kramen. Plus de uitnodging om te proeven, te ruiken, aan te raken en te beleven. Dat deden velen. In de loop van de middag stroomde de vesting vol met duizenden bezoekers. 

De organisatie Welkom in Woudrichem liet weten: 'De organisatie van Winter Wonder Woudrichem kijkt, ondanks de trage start door het weer, terug op een geslaagde editie van dit winterse evenement. In samenwerking met onder andere de bewoners van de Historische Haven Woudrichem en een team van de Kerk Woudrichem was er een gevarieerd aanbod van activiteiten.'

Sfeer
's Avonds was er een en al feestelijkheid in de historische stadshaven: sfeer, verlichting en gezelligheid bepaalden ook daar het decor dat werd ingekleurd door gezellige mensen. 

De plannen voor de vierde editie, Winter Wonder Woudrichem 2018, liggen inmiddels alweer op de tekentafel.

Fotografe Lian Oomen schoot voor Woudrichem.Net de sfeerplaatjes.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.