Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drukte op winterfair Altenahove' Hilarisch was de caviabakrace, bekend van de Wie-Kent-Kwis uit de jaren tachtig.
28nov 2017

Drukte op winterfair Altenahove

ALMKERK - Altenahove in Almkerk organiseerde afgelopen zaterdag (25-11) de jaarlijkse winterfair. Ook dit jaar werd het evenement druk bezocht!

Op de route stonden vele kramen met een divers aanbod. Ook aan de inwendige mens werd gedacht. De winterfair deed zijn naam eer aan door overheerlijke poffertjes, pannenkoeken en vers gebakken poontjes. Het Vischwijvenkoor luisterde de markt op met hun vrolijke liedjes. Hilarisch was de caviabakrace, bekend van de Wie-Kent-Kwis uit de jaren tachtig. En natuurlijk was er ook dit jaar een loterij.

Drempelverlagend
Met de winterfair wil Altenahove haar klanten een gezellige dag bezorgen. Hierbij is integratie met de buurt de achterliggende gedachte. Met de opbrengst van de standhouders en de loterij worden nieuwe activiteiten voor de klanten van Altenahove georganiseerd. De opbrengst van de verkoop van de pannenkoeken, de poffertjes en de caviabakrace gaat naar de Stichting Vrienden Stromenland. Met het geld sponsort zij de dierensnoezeldag op Altenahove.Deel dit bericht met je vrienden!