donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Aan tafel met het CDA

15 november 2017 (door WoudrichemNet)

ANDEL / REGIO - Met een CDA-tafelkleed als symbool, gaan de Christen Democraten de komende tijd de boer op. Het eerste exemplaar van dit tafelkleed werd aangeboden aan landelijk CDA-partijvoorzitter Ruth Peetoom. Zij was maandag (13-11) te gast bij het CDA Altena dat in Andel bijeenkwam.

In aanloop naar de nieuwe gemeente Altena wil het CDA de band met leden, inwoners en ondernemers versterken. Nu de gemeente groter wordt, is het zaak de afstand naar de inwoners zo klein mogelijk te houden, vindt CDA Altena. De partij gebruikt hiervoor het beeld van de tafel. Op een laagdrempelige, persoonlijke en informele manier wil het CDA met inwoners in gesprek over hun zorgen, ideeën en wensen.

Uitdaging
Voorzitter Harm-Jan van Beek: “Het CDA is geworteld in Altena en daar moeten we blijvend in investeren. Daarom willen we met zoveel mogelijk inwoners aan tafel. Pas als je weet wat er leeft, kun je zinvolle politiek bedrijven.”
Peetoom onderstreept dat het CDA een partij is van idealen en betrokken mensen. De uitdaging van de gemeente Altena met 21 kernen is om als partij en gemeentebestuur zichtbaar en nabij te zijn voor alle inwoners.

Het CDA stelt inwoners, organisaties en vereniging in de gelegenheid met het CDA om tafel te gaan over verwachtingen en wensen voor de nieuwe gemeente Altena.

Lees meer over:

politiek CDA Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.