Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kijkersschare blijft Dokter Tinus trouw' Woudrichem heet bij dokter Tinus Wourkem, deel van de gemeente Wourkem.
08nov 2017

Kijkersschare blijft Dokter Tinus trouw

WOUDRICHEM - De Wourkemse Dokter Tinus blijft een topper. De uitzending op maandag 7-11 oversteeg opnieuw de magische grens van 1 miljoen kijkers. De fans blijven vaatchirurg Martinus Elsenbosch uitermate trouw.

Volgens het kijkcijferonderzoek noteerde 'de dokter' 1.060.000 miljoen mensen aan de buis. Zij volgden de verrichtingen van agent Ken en zijn Jantien, de dokter en de burgemeester Merel Ophuis, de moeder van Pepijn (door Tinus steevast Pino genoemd). Het was de voorlaatste aflevering.

Kasteel Dussen
Aflevering 12 staat voor de liefhebbers alweer klaar. In het laatste deel, maandag 13 november, wordt het feest. Ken en Jantien gaan trouwen. Deze opnamen zijn voor een groot deel opgenomen op landgoed Marienwaerdt in Beesd. Ook kasteel Dussen (in Dussen) komt dit keer voorbij als decor voor het gemeentehuis van Wourkem.
SBS6 noteert: 'De bruiloft van Ken en Jantien wordt gevierd. Alles lijkt goed te gaan. Maar dan is het bruidspaar en de getuige plotseling verdwenen. Tinus moet overal inspringen, hij heeft het er maar druk mee. En dan eindigt de avond ook voor hem met een verrassing.' 

(Foto still uit vidseo SBS6)Deel dit bericht met je vrienden!