vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Muziek meemaken tijdens open dag Muziekwijzer Altena

16 oktober 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Muziek meemaken. Bij Bibliotheek CultuurPuntAltena kan dit op zaterdag 28 oktober a.s. Of je nu zelf een instrument wilt bespelen of liever luistert en kijkt naar andere muzikanten; het kan allemaal tijdens de open dag van Muziekwijzer Altena.

Om 14.00 uur start de middag met een optreden van muziektheatergroep Wie Walvis. Ze spelen in de voorstelling Blauw Gras een plattelandsfamilie die wordt opgeschrikt door de nieuwe buurman. Uit zijn huisje klinkt vreemde muziek, het lijkt niks op de bluegrassmuziek die de familie altijd met elkaar speelt.
De voorstelling Blauw Gras is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Vanaf 15.00u is de informatiemarkt geopend. Verschillende muziekaanbieders presenteren hun lesaanbod en het instrumentenfonds verstrekt informatie over de mogelijkheden om een instrument te huren.
Wil je zelf een instrument uitproberen? Doe dan mee aan de workshop koperblaasinstrumenten of slagwerk.

Aanmelden
Om zeker te zijn van een plekje bij de voorstelling en/of de workshops kun je aanmelden via het formulier op de website: www.cultuuraltena.nl/muziekwijzeraltena. De entree voor zowel de voorstelling als de workshops is gratis. Locatie: De Werf, Raadhuisplein 1, in Woudrichem.

Muziekwijzer Altena is het muziekprogramma van gemeente Woudrichem, uitgevoerd door de Bibliotheek CultuurPuntAltena. Onder Muziekwijzer Altena vallen diverse subsidieregelingen die als doel hebben zoveel mogelijk kinderen muziek te laten maken.

Lees meer over:

de Werf Muziekwijzer Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.