Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Molen Nooit Gedagt 'maalt' mooie kijkcijfers voor Dokter Tinus' De molen aan de Woerkumse Rijkswal was prominent in beeld bij Tinus.
03okt 2017

Molen Nooit Gedagt 'maalt' mooie kijkcijfers voor Dokter Tinus

WOUDRICHEM - Aflevering zes van Dokter Tinus had maandagavond (2-10) een mooie rol voor korenmolen Nooit Gedagt. Dokter Tinus zette 995.000 kijkers achter de buis met een marktaandeel van 15 procent. Samen met Meester Frank Visser (1 miljoen kijkers, 17 procent) zat SBS6 dus goed qua kijkcijfers met twee hitseries.

De ambachtelijke molen aan de Rijkswal in Woudrichem kwam diverse malen meer dan prominent in beeld. Een deel van het verhaal uit aflevering zes speelde zich namelijk in, op en bij de molen af. Dokter Tinus zette hiermee Neerlands enige achtkante stenen stellingmolen mooi op de kaart. 

Korenmolen Nooit Gedagt maalt nog steeds beroepsmatig. Op ambachtelijke wijze - én enkel op windkracht - wordt graan tot meel geproduceerd voor zo'n 200 verschillende eindproducten. Op de begane grond levert de molenwinkel een breed scala aan meelsoorten, broodbakmixen, cakemixen, koekmixen, bakingrediënten en aanverwante artikelen.

Aflevering 7
Voor de liefhebbers staat ook aflevering 7 alweer klaar. Vooruitkijken dus voor wie wil. SBS6 noteert: 'Seizoen 6 alweer van deze hitserie, met hierin de vraag, gaat Tinus de liefde weer opnieuw vinden? Zofia waarschuwt Martinus dat hij te weinig slaapt. Tinus vindt haar zorgen onzin, hij is een goede dokter, slaapgebrek of niet. Als hij Harry uit het oog verliest omdat hij in slaap valt, vraagt hij toch advies aan Zofia. Die heeft een wel heel ongebruikelijke oplossing. Kim heeft ook een slaapprobleem, maar zij valt juist uit zenuwen voor haar tentamen in slaap. Hierdoor dreigt ze haar tentamen te missen. Koos zoekt een nieuwe uitdaging in zijn leven. De Van Dongens kunnen hem wel helpen, maar of dat nou zo'n goed idee is...'

(Foto Woudrichem.Net)

(Aflevering 7 Dokter Tinus - video SBS6)

Zie ook:
Korenmolen Nooit Gedagt speelt hoofdrol in Dokter Tinus (di, 26 sep 2017)
Kijken naar Dokter Tinus. Dat blijven velen doen (di, 19 sep 2017)
Dokter Tinus onderweg naar 1 miljoen kijkers (di, 12 sep 2017)
Kijkersaantal Dokter Tinus trekt aan (di, 5 sep 2017)
Kijkcijfers start Dokter Tinus onder de 1 miljoen (wo, 30 aug 2017)
Dokter Tinus laat veel Woerkum zien in 1e aflevering (di, 22 aug 2017)
Wourkemse spreekuren Dokter Tinus starten 28 augustus (di, 15 aug 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!