Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sint en Piet ook dit jaar op huisbezoek in Woudrichem' Wie de Sint thuis op bezoek wil, kan hem nu al boeken.
19sep 2017

Sint en Piet ook dit jaar op huisbezoek in Woudrichem

WOUDRICHEM - Wie het leuk vindt om de Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek te krijgen en zo zijn of haar kind(eren) een onvergetelijke middag of avond wil bezorgen, kan terecht bij Sinterklaasstichting Woudrichem. Deze gaat ook dit jaar  weer huis- en bedrijfsbezoeken organiseren in de regio Altena.

De stichting laat weten: 'Onze Sinterklaas en Pieten komen goed voorbereid langs en zijn gewend aan optreden voor grote groepen mensen (zoals de Intocht in Woudrichem) en zijn natuurlijk alcoholvrij. Uiteraard is het mogelijk dat Sinterklaas tijdens zijn bezoek cadeautjes uitdeelt en iets vertelt over de kinderen als dit vooraf wordt aangegeven.'

Op de volgende data in 2017 is de Sint te boeken: Zondag 26 november, zaterdag 2 december, zondag 3 december. Eventuele andere data gaan in overleg. Net als de tijden.

Boeken
"Wij zijn voor particulieren actief in Woudrichem, Andel, Almkerk, Uppel, Rijswijk, Giessen, Sleeuwijk, Waardhuizen, Oudendijk. Eventueel ander dorp/stad in overleg + reiskostenvergoeding.'

Wie meer wil weten, mailt naar info@sinterklaaswoudrichem.nl. Wie wil boeken, stuurt een mail naar: roeline@sinterklaaswoudrichem.nl met daarin naam, telefoonnummer, dag + voorkeurstijd.

Sinterklaas komt op zaterdag 18 november aan in de historische haven van Woudrichem.

(Foto Woudrichem.Net)Deel dit bericht met je vrienden!