woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

CDA en GroenLinks op werkbezoek in Almkerk

15 september 2017 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De Brabantse fracties van CDA en GroenLinks brengen op 15 september a.s. een werkbezoek aan Almkerk. Deelnemers aan het werkbezoek zijn namens het CDA de Statenleden Ton Braspenning (fractievoorzitter a.i.), Roland van Vugt, Caroline van Brakel, Kees de Heer en Ernst van Welij (fractiemedewerker) en namens GroenLinks de Statenleden Patricia Brunklaus (fractievoorzitter), Sjo Smeets en Simon Jacobs (fractiemedewerker).

Het programma start om 10.30 uur met een bezoek aan de familie Koekkoek en de Innovatiecampus Almkerk. Op deze vrijgevallen agrarische locatie werken jonge mensen aan initiatieven op het gebied van energie, duurzame landbouw en bestuurlijke vernieuwing.

Kennis maken
Vanaf 12.15 uur zijn de politici te gast bij Golfpark Almkreek, waar zij zich laten bijpraten over de plannen voor ‘Sportlandgoed Altena’. Dit is een initiatief om wonen, natuurontwikkeling, recreatie en sport te combineren in één project.

Statenleden Van Vugt en Brunklaus, initiatiefnemers van dit werkbezoek: “Het verduurzamen van onder andere onze landbouw, energievoorziening en woningmarkt is een belangrijke prioriteit voor de provincie. Dat lukt ons niet alleen, initiatieven uit de samenleving spelen daarbij een belangrijke rol. Tijdens dit gezamenlijke werkbezoek aan Almkerk maken we kennis met twee van deze initiatieven, die hopelijk heel Brabant kunnen inspireren.”

Lees meer over:

politiek cda groen links
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.