Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Woerkums bureau lanceert Duitse beeldbank' Het vijfjarig jubileum is een mooi moment om ook in Duitsland de vleugels uit te slaan.
06sep 2017

Woerkums bureau lanceert Duitse beeldbank

WOUDRICHEM - Eerder deze week lanceerde PR-bureau De Perswinkel de eerste Duitse beeldbank voor trend- en shoppingpagina’s. Zeven jaar geleden werd De Perswinkel opgericht door Marianne Sijberden uit Woudrichem. Na twee jaar lanceerde zij een beeldbank voor de Nederlandse en Belgische pers: De Persbeeldwinkel. Geïnspireerd door het succes hiervan introduceert het bureau nu ook een Duitse beeldbank onder de naam Pelipress.

De Perswinkel viert deze week het vijfjarig jubileum van De Persbeeldwinkel. Een mooi moment om ook een internationale beeldbank te lanceren, dacht Marianne. “Heel wat merken en webwinkels overwegen om naast de Nederlandse markt ook de Duitse markt te betreden. Vaak weten ze niet waar ze moeten beginnen. Wij hebben connecties bij de Duitse pers en vertalen de teksten”, aldus Marianne. 

Gemiste kans
In het verleden bereikte De Persbeeldwinkel met de Nederlandse beeldbank al een paar keer de Duitse pers. De Persbeeldwinkel is echter alleen beschikbaar in het Nederlands. Een gemiste kans, vond Marianne. En zo ontstond Pelipress, een meertalige beeldbank.

De nieuwe beeldbank is te vinden op www.pelipress.com.Deel dit bericht met je vrienden!