Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kijkersaantal Dokter Tinus trekt aan' 'Blijft 't ie of blijf 't ie niet'. Meer mensen vragen zich dat nu af.
05sep 2017

Kijkersaantal Dokter Tinus trekt aan

WOUDRICHEM - WOURKEM: Of het aan de teruggekeerde vakantiegangers ligt of niet, duidelijk is dat de tweede uitzending van Dokter Tinus iets meer kijkers trok dan de eerste editie op 28-8.

Deze week was de Wourkemse dokter goed voor 15% van het marktaandeel. Maandagavond 4 september stemden namelijk 884.000 mensen hun toestel af op de verrichtingen van de langzaam ontdooiende Tinus. Een week eerder waren dat er 715.000. Dat zijn welgeteld 169.000 kijkers minder. Dokter Tinus zit dus in de lift omhoog naar het zich laat aanzien.

Tel daarbij het aantal mensen op dat de serie vooruitkijkt en diegenen die er achteraf nog voor gaan zitten, dan zal ook dit keer het 1 miljoen wel weer gehaald worden. Aldus de verwachting.

Betutteling
Ook in de tweede aflevering wordt de Vesting van Woudrichem sfeervol in beeld gebracht. Dokter Tinus is tijdelijk terug in Wourkem om zijn tante te begeleiden. SBS6 schrijft: 'Martha is herstellende van tbc, maar moet niks hebben van Tinus' betutteling. Tinus wil zijn vervangster, dokter Santberg, streng toespreken over hoe ze haar praktijk voert. De dorpsbewoners zijn ervan overtuigd dat Tinus zal blijven. Maar Tinus heeft andere plannen. Zullen de Wourkemmers hem kunnen overhalen te blijven?'

Dat dát gaat lukken, blijkt uit aflevering 3 die ook al online staat bij SBS6.

Zie ook:
Kijkcijfers start Dokter Tinus onder de 1 miljoen (wo, 30 aug 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!