dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Dokter Tinus opnieuw genomineerd voor Televizier-Ring

28 augustus 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WOURKEM: De vierde en laatste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring verkiezing zit er dus op. De twintig favoriete programma's van Nederland zijn bekend. Dokter Tinus heeft opnieuw een nominatie in de wacht gesleept voor de felbegeerde televisieprijs.

De Zilveren Televizier-Ster ging vorig jaar naar acteur Thom Hoffman voor zijn creatie van (onder meer) Dokter Martinus Elschenbos. De Ster werd toen voor de allereerste tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala als publieksprijs uitgereikt voor de beste acteur.

Thom Hoffman en zijn televisiegemalin Lisa, (Jennifer Hoffman) waren beiden genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2016 in de categorie Beste Acteur en Beste Actrice.

Thom Hoffman was in 2015 eerder ook al genomineerd.

Andere nominaties zijn onder meer: De slimste mens, De wereld rond met 80-jarigen, Dream school, Expeditie Robinson, Gort over de grens, Heel Holland bakt, Jinek.

Stemmen

Vanaf dinsdag 22 augustus kan iedereen tijdens de Gouden Televizier-Ring Verkiezing stemmen op een van de in totaal 25 titels die op de selectielijst staan. Daarbij worden op www.Televizier.nl/ring ook de stembussen geopend voor de Televizier Talent Award en de Zilveren Televizier-Sterren in de categorieën Beste Presentator, Beste Presentatrice, Beste Acteur en Beste Actrice.

Op donderdag 12 oktober presenteren Jan Smit en Art Rooijakkers het Gouden Televizier-Ring Gala live op NPO 1. Op die avond zal blijken wie met de prijzen naar huis gaat.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.