vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wourkemse spreekuren Dokter Tinus starten 28 augustus

15 augustus 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Is het Woerkum of Wourkem? Beiden. Het verschil is miniem, maar de eerste is straks voor de zesde keer decor voor de laatste. Wourkem is het dorp van Dokter Tinus waar hij zijn bijzondere dokterspraktijken uitoefent. Veel van de opnames werden achterliggende periode geschoten in Woudrichem (Woerkum). Vanaf 28 augustus zijn Tinus en zijn companen weer 12 weken lang op de buis bij SBS6.

Dokter Tinus, gespeeld door Thom Hoffman, moet het vertrek van zijn echtgenote Lisa een plek zien te geven. Tijdens de laatste aflevering van seizoen 5 vertrok zij immers op dramatische wijze uit Wourkum. Op weg naar nergens, want Lisa (Jennifer Hoffman) keert niet meer terug in de serie. Ongelukkig in de liefde dus die Tinus. Maar ondanks zijn nukkige en norse optreden groeide de plattelandsdokter uit tot een geliefd personage die het bij de vrouwen wonderlijk goed doet.

Vrouwen
In een voorbeschouwing van RTL Boulevard, die ook producent Fiction Valley op Facebook zette, zegt Thom Hoffman hierover: 'Ik word geconfronteerd met allerlei bewonderende dames die van alles met Dokter Tinus willen uithalen. En hij vindt het allemaal een beetje moeijlk. Het wordt een heel spannend seizoen voor mij.' Dan lachend: 'Het is niet altijd makkelijk hoe mannen met vrouwen omgaan, ik kan al mijn frustraties hier in kwijt. Eigenlijk gaat het seizoen daarover. Als je elkaar net leert kennen, wat kan er dan allemaal misgaan. En dat dan maal twaalf.' 

Voor wie het allemaal wil gaan volgen: 28 augustus, 20:30 uur SBS6. Seizoen zes van Dokter Tinus.

('Dokter Tinus is zeer geliefd bij de dames' - RTL Boulevard video)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.