Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem ''Dokter Tinus verlaat Woudrichem' verklapt een vergeten bordje...' Het bordje op de voordeur verklapt onbedoeld de verhaallijn.
28mrt 2017

'Dokter Tinus verlaat Woudrichem' verklapt een vergeten bordje...

WOUDRICHEM - 'Dokter Tinus-verhaallijn uitgelekt door vergeten bordje', zo liet Omroep Brabant vanavond (27-3) weten. Dokter Tinus trekt de deur van zijn praktijk achter zich dicht en gaat er 'even' tussenuit. 'Deze verhaallijn is uitgelekt door een bordje dat per ongeluk op de deur van de praktijk van dokter Tinus is blijven hangen.' Wie overigens het betreffende nummer belt, ontdekt dat het nummer niet bestaat. 

Producent Fiction Valley geeft de fout schoorvoetend toe. Omroep Brabant noteert: 'De producent van de serie geeft na wat heen en weer gebel duidelijkheid. “De ploeg is inderdaad het bord vergeten dat in de verhaallijn past van de serie. Door het vertrek van de vriendin van dokter Tinus, raakt hij zo in de war dat hij er even tussenuit moet. Hij wordt in de serie vervangen door dokter Santberg.”

Jennifer Hoffman
Eerder werd vandaag ook bekend dat Lisa (Jennifer Hoffman) niet terugkeert in de serie. Dat vertelde hoofdrolspeler Thom Hoffman zondagavond in Shownieuws. De scrpitschrijvers grijpen dat gegeven aan om er een nieuwe verhaallijn omheen te breien. “Woudrichem weent om het vertrek van Jennifer, maar Dokter Tinus is dapper en die gaat door. Hij moet zich herpakken en op zoek naar een nieuw leven. Het brengt wat leven in de brouwerij“, vertelt hij. 'Dit jaar hebben de scriptschrijvers de kans benut om allerlei prachtige verhalen te verzinnen over alle vrouwen uit de regio van Woerkum die zich storten op Dokter Tinus.'

Jennifer zelf schreef op haar Facebook-pagina: '5 Jaar heb ik met groot plezier Lisa mogen spelen. En 5 jaar heb ik genóten van Woudrichem en haar leuke en lieve inwoners. Ik wens al mijn Tinuscollega's, Thom uiteraard in het bijzonder, heel veel plezier met seizoen 6. En ik ga het allemaal op de voet volgen!! "Werkelijk?" "Juist."'

Een en ander werd ook bekend middels beeldmateriaal dat SBS6 eerder vandaag (27-3) uitgaf.(Foto SBS6 - beelduitsnede | video SBS6)Deel dit bericht met je vrienden!