vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Woudrichem nu officieel Fairtrade Gemeente

20 december 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Sinds maandag 19 december 2016 mag de gemeente Woudrichem zich Fairtrade Gemeente noemen. In een Fairtrade Gemeente zorgen vrijwilligers, winkeliers, horecabedrijven, andere ondernemers en maatschappelijke organisaties samen met de lokale overheid voor meer eerlijke handel.

Om de titel Fairtrade Gemeente te mogen voeren, moeten er op veel plaatsen fairtradeproducten te koop zijn in winkels en in horecagelegenheden, maar er moet ook aandacht zijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij de inspanningen van veel Woudrichemse ondernemers is het gelukt en is Woudrichem Fairtrade Gemeente.

Meedoen
De gemeente Woudrichem is trots op dit predicaat en laat weten: 'Bent u ondernemer, of vertegenwoordigt u een maatschappelijke organisatie zoals een kerk of een school en wilt u ook meedoen? Ziet u ook mogelijkheden om aan te haken door fairtradeproducten te gebruiken en te verkopen? Wilt u meer werk maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen en eens kijken welke mogelijkheden er bij uw bedrijf of instelling passen? Neem dan contact op met de gemeente via 0183 308100 en doe mee!'

Lees meer over:

ondernemers overheid FairTrade
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.