vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rondvaart langs werkzaamheden Merwedebrug

11 november 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WERKENDAM: Zaterdag 19 november organiseert Riveer twee rondvaarten langs de reparatiewerkzaamheden van de Merwedebrug. Specialisten van RWS zijn aan boord om geinteresseerden uitleg te geven over het ontstaan van de haarscheurtjes en de reparatie ervan.

Aanleiding voor het organiseren van de vaartochten is de brede belangstelling vanuit de inwoners van de gemeenten grenzend aan de Merwedebrug over de werkzaamheden. Niet alleen leven er onder de bevolking vragen over het ontstaan van een dergelijke overbelasting, maar er is ook technische interesse in de wijze van oplossen. RWS hoopt met specialisten op dat gebied veel vragen hierover te kunnen beantwoorden.

Rondvaart met Riveer 19 november 2016
Riveer verzorgt met een gids van RWS een rondvaart op zaterdag 19 november. Belangstellenden kunnen gratis meevaren en horen wat er is en wat er gebeurt rondom de Merwedebrug. Er kunnen maximaal 200 personen mee aan boord per rondvaart en we doen dat volgens het vol=vol principe. Reserveren is niet mogelijk.

Riveer vaart vanaf vier gemeentes naar het gebied rond de Merwedebrug. Bij de brug zal het schip even stil liggen en worden de werkzaamheden van onderaf bekeken. RWS kan dan ter plekke aanwijzen waar welke werkzaamheden gebeuren en waarom. 

Vaartijden gratis rondvaart met gids RWS
Rondvaart Merwedebrug 13:00 14:00 uur
12:45 opstap Woudrichem & 13:00 uur opstap Gorinchem
14:00 afstap Woudrichem & 14:15 uur afstap Gorinchem

Rondvaart Merwedebrug  15:00-16:00 uur
14:45 opstap Werkendam & 15:00 uur opstap Hardinxveld-Giessendam
16:00 afstap Werkendam, & 16:15 uur afstap Hardinxveld-Giessendam

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.