zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

HAK wint zilveren Effie Award

3 november 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Groentefabrikant HAK uit Giessen heeft met de ‘Bonen erbij’ campagne een zilveren Effie gewonnen. HAK mocht de tweede prijs voor meest effectieve reclamecampagne dinsdagavond (1-11) tijdens een feestelijke uitreiking in het Concertgebouw in Amsterdam in ontvangst nemen.

De vakjury prees de groentefabrikant om de effectiviteit van de campagne: HAK is hard op weg om van Nederlanders echte bonen(vr)eters te maken. HAK realiseerde sinds de start van de campagne een stijging van 18% in verkoopvolume, wat een stimulans betekende voor de totale bonenmarkt die met 15% groeide. Als het aan HAK ligt is het einde van de groei nog niet in zicht. Nicole Freid, Directeur Marketing & Innovatie van HAK: “We zijn nog lang niet klaar met bonen. We verwachten dat onze nieuwste bonen en bonenschotels in stazak de groei in peulvruchten alleen maar zullen stimuleren. Met deze producten trekken we een jongere doelgroep die gezond eten en gemak aanspreekt. Met onze campagnes en innovaties hopen we de boon verder te populariseren en de consumptie van bonen nog verder te vergroten.”

De Effies zijn wereldwijd de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en reclamebranche en worden jaarlijks toegekend aan de meest effectieve reclamecampagnes.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.