donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Thom Hoffman publieksfavoriet met Zilveren Televizier-Ster

13 oktober 2016 (door WoudrichemNet)

AMSTERDAM - WASSENAAR - WOUDRICHEM: Hij heeft 'm! De felbegeerde waardering als publieksfavoriet. De Zilveren Televizier-Ster ging vanavond (13-10) naar acteur Thom Hoffman voor zijn creatie van (onder meer) Dokter Martinus Elschenbos. Thom (Tinus) Hoffman was zeer ingenomen met deze televisiewaardering. De Ster werd voor de allereerste tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala als publieksprijs uitgereikt voor de beste acteur.

De acteur uit Wassenaar kreeg van het publiek voorrang boven Achmed Akkabi (Moordvrouw) en Victor Reinier (Flikken Maastricht).

Trots
Bij de uitreiking werd ook Wourkem (Woudrichem in de serie) nog genoemd. Een Vestingbewoner vond het prachtig en twitterde: 'Televizier-ring Woudrichem wordt genoemd / geroemd, TOT = TrotsOpTom - TrotsOpTinus en rest van cast en crew zoals Jennifer Hoffman (lisa - red.) en Tygo Gernandt (agent Ken - red.)."

Internationaal filmactrice Famke Janssen overhandigde de Zilveren Televizier-Ster aan haar mannelijke collega. De 51ste editie van het gala, waarop elk jaar de belangrijkste prijzen voor Nederlandse tv-programma's worden uitgereikt, werd gehouden in de Heineken Music Hall.

Kijkcijfers
En dan waren er ook nog de kijkcijfers van afgelopen maandag, aflevering 6. SBS 6 bleek met Dokter Tinus nummer drie op prime time. Het programma scoorde 943.000 kijkers, goed voor een marktaandel van 14 procent.

In deze aflevering viel vooral mevrouw Hanszen nogal op die wellustig probeerde haar man Koos onder de lakens te krijgen. Hij gaat inderdaad plat. Niet voor haar, wel door de viagra en testosteron zalf. Tinus worstelde vooral met de naam van de oppas: Jantien, Katrien, Francien...? en deed wederom zijn stinkende best om zijn relatie met Lisa boven water te houden.

(Foto Woudrichem.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.