Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Formulierenbrigade handige hulp bij de papierwinkel' Formulierenbrigade 'Voor Elkaar' is er klaar voor...
12okt 2016

Formulierenbrigade handige hulp bij de papierwinkel

WOUDRICHEM - WERKENDAM: Wie hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren of het opstellen of lezen van een lastige brief kan vanaf half oktober terecht in de gemeenten Woudrichem en Werkendam bij de formulierenbrigade “Voor Elkaar”. Speciaal opgeleide vrijwilligers bieden daar de helpende hand.

Er bestaan nogal wat formulieren. Denk aan aanvragen voor het CAK, formulieren van uw Pensioenfonds, mantelzorgwaardering, studiefinanciering, tussentijdse hulp bij aanvraag of wijziging van zorg- en huurtoeslag, aanvraag voor hulp in de huishouding en ga zo maar door. Maar ook voor het ordenen van de privé-dministratie kunnen mensen bij de formulierenbrigade terecht. Verder kan er ook hulp geboden worden bij het schrijven van een brief aan welke instantie dan ook.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of gebruik maken van de formulierenbrigade “Voor Elkaar “ (gratis) dan kunt u contact opnemen via het centrale nummer: 0183-408444

De formulierenbrigade is een samenwerking tussen de welzijnsinstellingen Trema en Stichting de Vleet.Deel dit bericht met je vrienden!