Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Weervolven, kijkcijfers, Dokter Tinus en Kasteel Dussen...' Dokter Tinus, kasteel Dussen en een weerwolf... Een bijzondere combinatie.
07okt 2016

Weervolven, kijkcijfers, Dokter Tinus en Kasteel Dussen...

WOUDRICHEM - Afgelopen maandag (3-10) beleefde Dokter Tinus-minnend Nederland een wel heel bijzondere aflevering. De  sociaal langzaam ontdooiende dorpsdokter ging de strijd aan met een weerwolf. De aflevering, met een prominente rol voor Kasteel Dussen, trok 996.000 kijkers. Dat is iets minder dan voorgaande keren waar de aantallen kijkers boven de één miljoen uitkwamen.

Toegegeven: de nachtelijke opnamen in en rond Kasteel Dussen waren een plaatje. De beelden spraken en het Kasteel nam de hoofdrol. De Dussense historische ambiance gaf onderdak aan een hotel waar Tinus en Lisa een weekendje therapie boekten. Met effect. Tinus ontdooide een fractie en ook Lisa kreeg een inkijkje in zichzelf. Het komt vast goed met die twee... Zeker als je in een donker bos samen een weerwolf vangt. Dat schept onherroepelijk een band.

Absurdistisch
Thom Hoffman verklaarde tegenover Televizier eerder: '“Er is zoals gebruikelijk veel romantiek dit seizoen, die uiteraard dreigt mis te gaan. Daarnaast zijn er veel gekke, absurdistische verhaallijnen zoals weerwolven die Tinus moet vangen en de dokter wordt ontvoerd.”

Er komt dus nóg meer...

Op naar aflevering 7.

Voor wie tenminste van Tinus houdt.

(Foto Werkendam.net)Deel dit bericht met je vrienden!