donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kijkcijferkanon Tinus genomineerd voor Zilveren Televizier-Ster

29 september 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - In de strijd om de kijkcijfers blijkt de Koekert uit Wourkem een prima keuze te zijn voor kijkbuiskijkend Nederland. SBS 6 bood afgelopen maandag (27-9) het meest bekeken alternatief met Dokter Tinus.

De nukkige dorpsdokter was goed voor 1,3 miljoen kijkers en scoorde een marktaandeel van 20 procent. In aflevering vijf barbeknoeid agent Ken Derks naar hartelust op zoek naar de gunsten van Jantine en stookt Bert met dezelfde passie voor een bedenkelijk brouwsel. Tante Martha ziet er overigens wel handel in...

Zilveren Televisier-Ster
Hetzelfde SBS6 reageerde maandag zeer opgetogen over de nominatie van Thom Hoffman (dokter Tinus) in de race om de Zilveren Televizier-Ster in de categorie Beste Acteur: 'Wat zijn we trots! Thom en Isa (Hoes) zijn genomineerd voor een Televizier-Ster!'

In deze gloednieuwe categorie zijn Achmed Akkabi, Thom Hoffman en Victor Reinier de kanshebbers op een Zilveren Televizier-Ster Acteur.

De Ster wordt op 13 oktober uitgereikt in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dit jaar met presentatoren Art Rooijakkers en Jan Smit. Het gala wordt live uitgezonden op NPO 1 vanaf 20.30 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.