zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Uitbaters De Jager moeten per 1 oktober deuren sluiten

18 september 2016 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De gemeente Woudrichem en Merel Event Groep BV zijn niet tot een akkoord gekomen rondom een financiële ondersteuning van Sportcomplex De Jager. De sporthal kost meer dan dat deze oplevert, er moet geld bij. De gemeente vindt dat een zaak voor de ondernemer, De Jager meent dat de tarieven omhoog moeten en dat de gymsubisidie door Woudrichem betaald moet worden. Ondanks overleg, een deal kwam er niet.

De lokale bestuurders hebben de exploitanten, Henk en Lea van Gameren, inmiddels per brief laten weten dat de lokatie per 1 oktober gesloten moet worden. De gemeente zoekt nu naar een nieuwe uitbater. Gekeken wordt naar 'mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt', zoals wethouder Renze Bergsma het eerder verwoordde.

De gemeente communiceert onder meer via de gemeentelijke website over de situaite.

Toppers van Altena
Het besluit tot sluiting heeft onder meer tot gevolg dat De Toppers van Altena op 23 september niet doorgaan.

Het echtpaar van Gameren laat weten: 'De plaatselijke bestuurders hebben besloten dat Merel Event Group B.V per 1 oktober moet vertrekken uit De Jager. Hierdoor komen de Toppers van Altena 2016 op 23 september a.s. te vervallen. Artiesten, crew  en techniek zijn inmiddels ingelicht. De goede doelen gekoppeld aan de Toppers zullen, ondanks het niet doorgaan, alsnog een bijdrage krijgen.'

Entreegeld
Mensen die een entreebewijs gekocht hebben, kunnen zich melden bij de receptie van De Jager en zullen daar hun entreegeld terugkrijgen.

Wie meer wil weten over de afgelasting kan mailen naar info@sportcomplexdejager.nl of bellen met 0183-203004

Tribute Night
De Tribute Night, de officiële afsluiting van van de Giessense Jaarmarkt, gaat wél door op 24 september.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.