vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Inschrijven voor Winter Wonder Woudrichem kan nog...

6 september 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Een echt winters evenement in de vesting met grote markt, duizenden lichtjes, grote verlichtte kerstboom, heerlijk warme vuurkorven, glühwein, lampionnenoptocht, kerstmuziek en nog veel meer… Wie mee wil doen, de inschrijving loopt nog.

Op zaterdag 10 december zal de Vesting van Woudrichem weer bruisen van activiteiten en gezelligheid met al haar historische charmes. Dit keer geen vis en oude ambachten maar een unieke beleving om kennis te maken met de prachtige vesting en historische stadshaven tijdens de koude decembermaand.

Op deze mooie dag kunnen bezoekers van 12.00 uur tot 22.00 uur echte winterse sferen proeven, ruiken, aanraken en beleven in de vesting Woudrichem. De Woudrichemse vesting zal zich presenteren op een manier zoals nooit tevoren. Verlichte straten, kerstbomen, knapperende haardvuren, sfeervol ingerichte kramen en de eeuwenoude historie zijn hierbij het decor.

Inschrijven
De inschrijving van de Wintermarkt is nog geopend. Er zijn ruim 80 overkapte standplaatsen beschikbaar. Een standplaats reserveren kan al vanaf € 27,50, een kraam kan worden gehuurd voor € 45,00 en een standplaats in de foodsector komt op € 75,00.

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via het inschrijfformulier op de site van Winter Wonder Woudrichem. De aanmeldingen voor deelname moeten uiterlijk 15 oktober bij de organisatie binnen zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.