donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kijkcijferkanonnen Tinus en Lisa genomineerd voor Gouden Televizier-Ring 2016

6 september 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Dokter Tinus nestelt zich opnieuw stabiel rond de 1 miljoen kijkers op de maandagavond. Gisteravond stond aflevering 2 (seizoen 5) op het menu. Wie de kijkcijfers er bij pakt, ziet dat Tinus & consorte weer uitkomen boven de magische 1 miljoen: 1.018.000 kijkers wat goed is voor 17%. De plattelandsdokter ging daarmee RTL4 voorbij die de nieuwe Johnny de Mol-show Family Island op de buis bracht: 898.000 kijkers.

Televizier-Ring
Ander nieuws is dat Thom Hoffman (de man áchter Dokter Tinus) en zijn televisiegemalin Lisa, Jennifer Hoffman, beiden genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring 2016 in de categorie Beste Acteur en Beste Actrice.

Thom Hoffman was in 2015 eerder al genomineerd.

Stemmen
Trouwe fans van Dokter Tinus zullen ongetwijfeld hun stem willen uitbrengen. Wie stemmen wil op Tinus én Lisa, doet dat via deze link: Televizier-Ring 2016

Er kan gestemd worden in zes (6) categoriën: van het beste programma, naar presentatrice tot acteur en beste actrice. Maar let op... Wie stemt  moet niet vergeten zich aan te melden. Via een bevestigingsmail keert men weer terug op de stem-site en daar kan de uitgebrachte stem verstuurd worden.

Mensen kunnen stemmen tot en met maandag 26 september 10.00 uur.

Gala
Op 13 oktober wordt op het Gouden Televizier-Ring Gala bekend gemaakt welk tv-programma de Ring heeft gewonnen. Het gala wordt live uitgezonden op NPO 1 en gepresenteerd door Jan Smit en Art Rooijakkers.

(Foto's SBS6)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.