Alles over Woudrichem...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Woerkum wordt weer Wourkem: Dokter Tinus start spreekuren'
29aug 2016

Woerkum wordt weer Wourkem: Dokter Tinus start spreekuren

WOUDRICHEM - Vanaf vandaag wordt Woerkum weer even Wourkem. Zo heet de vestingstad immers in de populaire tv-serie rond 'koekert' Dokter Tinus. Naar verwachting zullen vanavond rond de 1 miljoen kijkers zich opnieuw aan de buis kluisteren om de verrichtingen van de nukkige dorpsdokter te volgen.

Martinus Elsenbosch heeft het moeilijker dan hij wellicht zelf dacht met het vertrek van Lisa en hun beider zoontje Harry. In stilte wanhoopt Tinus op hun terugkeer. Hij realiseert zich dat er 'iets' moet gebeuren.

In overleg met tante Martha - zij weet nog wel iemand - besluit Elsenbosch om in therapie te gaan. Dát gegeven levert ongetwijfeld leuke televisie op. De psychedokter blijkt onverwacht veel overeenkomsten met Tinus te hebben...

Agent Ken stuitert als vanouds over de buis en ontmoet in de eerste aflevering een nieuwe personage. Die blijkt leuker dan hij zelf al in de gaten heeft.

Toeristen
Kortom, Woerkum, oftwel Wourkem, komt opnieuw op de kaart dit najaar. En dat is ongetwijfeld weer (of nog steeds) goed voor de toeristenstroom. Nog steeds komen mensen uit alle delen van het land naar Woudrichem om de lokaties van dokter Tinus te bekijken. Tot groot genoegen van veel  Woerkumse ondernemers...

  • Aflevering 1 bij SB6 om 20:30 uur.
Zie ook:
Regen zit Dokter Tinus in het vaarwater. Hoewel... (ma, 25 apr 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!