woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Huiskamertheater in Woerkum. Theaterhoppen 2016 komt op stoom

10 augustus 2016 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het gaat goed met Theaterhoppen. De drijvende krachten achter het huiskamertheater in de Woerkumse Vesting zijn enthousiast: in de exclusieve voorverkoop werden (tot nu toe) maar liefst 150 kaarten verkocht. Binnenkort start de vrije verkoop. De verwachtingen zijn hooggespannen: volle bak of volle bak?.

Theaterhoppen - derde editie - heeft dit jaar een extra avond geprikt op de vrijdag. Voorstellingen in de verschillende huiskamers in de Vesting zijn er dit jaar op 4, 5 én 6 november. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren - het 'nee-verkopen', want 'vol was vol"- , durfde men het wel aan zo'n extra avond. Ongetwijfeld gaan de resterende kaarten er na 14 augustus razendsnel uit. Dan start de vrij verkoop via de website van Theaterhoppen.

Hoedje
De Theaterhoppers Mirjam van den Boogaard, Lida Hagenaars, Eric Schopman en Jacky van der Vleuten hebben er alle vertrouwen in. Gelet op het programma dit jaar zijn zij opnieuw in staat geweest om boeiend vermaak, onderhoudend theater, muzikaal genot en pakkende voorstellingen bijeen te sprokkelen. Theater in vier huiskamersettings. Huiskamers of andere locaties omgebouwd tot een knus minitheater. Het blijft een prachtig concept. Bezoekers lopen deze gedurende één van de avonden stuk voor stuk af. Het geheel gaat onder begeleiding van een gids voorzien van één gekleurd hoedje. Follow the leader! Of beter gezegd: Follow the hat! Halverwege de avond is er een geanimeerde pauze met een hapje en een drankje.

Programma
Het theateraanbod is opnieuw divers en ziet er als volgt uit

  • Vrijdagavond 4 november:

Maya van As – Cabaret
Izak Boom – Kleinkunst
TG YrroS! – Theater
Productiegroep THG – Muzikaal theater

  • Zaterdagavond 5 november:

Aimabele schoften – Cabaret
Elke Vierveijzer – Zang (begeleid op vleugel)
TG YrroS! – Theater
Productiegroep THG – Muzikaal theater

  • Zondagmiddag 6 november:

Helen Botman – Vertelconcert
Marcel Harmsen – Cabaret
Izak Boom – Kleinkunst
TG YrroS! – Theater

Zie verder DE AGENDA op Woudrichem.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.